top of page

История, мисия и визия

 
 ТРУДОВО-ПРОИЗВОДИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ  "Д.БЛАГОЕВ", гр.София е създадена през 1947 г. и започва своята дейност с предоставянето на шивашки услуги в група ателиета. За повече от 60 години дейността се разширява чрез активното излизане на вътрешния и международните пазари с висококачествени колекции и модели на съвременни мъжки и дамски облекла, както и униформени облекла за фирми и училища.

 

Tailor%20with%20Measuring%20Tape_edited.

ТПК "ДИМИТЪР БЛАГОЕВ" е една от най-известните и авторитетни кооперации в структурата на кооперативния сектор у нас. При нас работят образовани и висококвалифицирани моделиери, работници и служители, с професионализъм и утвърдени традиции.

ТПК "Д.БЛАГОЕВ" управлява значителен собствен производствен комплекс, включващ цех от 2000 кв.м, предназначен за изработка на облекла за износ и за вътрешния пазар, оборудван с най-съвременни машини и CAD система. Производството на лека дамска конфекция заема основно място в износа за страни от ЕС.


В ателиета, разположени на терирорията на София, се изработват облекла по индивидуална поръчка, извършват се корекции на облекла и дребни шивашки услуги.

Клиенти

Клиенти на ТПК „Димитър Благоев”, гр. София са физически лица, български и европейски фирми.

През годините сме изработвали разнообразни модели и облекла за водещи световни производители – Ballossa, Royal Textile, WBG, Equipomoda, Induyco, Godske Group, JOOP, Triumph, C&A, Allsport  и др.

bottom of page